Reklama

Anglická futbalová Premier League pre Čechov aj v aplikáciách Topfun

V sobotu 17.8.2013 bude zahájený ďalší ročník anglickej futbalovej Premier League. Priame prenosy a záznamy jednotlivých stretnutí bude v Českej republike prenášať podobne ako aj u nás športový kanál Slovak Sport TV 2. Českí futbaloví fanúšikovia však majú možnosť sledovať kanál Slovak Sport TV 2 okrem IPTV od O2 aj napr. v aplikáciách Topfun v Smart televízoroch Samsung, LG a Panasonic, v mobilných zariadeniach s operačnými systémami Android, iOS, Windows Phone, set-top-boxoch či satelitných prijímačoch (HUMAX IRHD 5100S). Jednou z výhod môže byť v prípade Topfunu aj samostatné predplatné Slovak Sport TV 2. Cena mesačného predplatného je 150 Kč (5,8 €).
Pokračovanie nižšie:

Sme radi, že môžeme futbalovým fanúšikom ponúknuť živé prenosy a záznamy stretnutí jednej z najatraktívnejších futbalových líg na svete, čo anglická Premier League nepochybne je. Už v súčasnej dobe, pred štartom Premier League, sme zaznamenali zvýšený záujem o Slovak Sport 2 zo strany zákazníkov. Streamovanie kanálu Slovak Sport 2 zaisťujeme cez CDN nášho partnera, spoločnosť Visual Unity a spoločne s našimi ďalšími technickými tímami sme pripravený obslúžiť až desaťtisíce zákazníkov„, prehlásil Obchodný riaditeľ a člen predstavenstva Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.

Aj keď aplikácia Topfun je dostupná pre slovenských užívateľov, športový kanál Slovak Sport TV 2 je však dostupný iba tým českým, keďže na Slovensku získal exkluzívne práva na tento kanál Slovak Telekom. Slovak Sport TV 2 je tak u nás dostupný len zákazníkom platforiem Magio TV či Magio Sat. Očakáva sa, že Slovak Sport TV 2 bude v blízkej dobe sprístupnený aj pre zákazníkov DIGI TV, presný termín však nie je známy.

Mohlo by vás ešte zaujímať