Reklama

Slovak Sport TV už rokoval o zaradení svojho programu do lokálnych DVB-T multiplexov, termín spustenia vysielania však nie je známy

Prevádzkovateľ športového kanálu Slovak Sport TV informoval ešte v máji tohto roku, že má záujem vysielať svoj prvý program Slovak Sport TV aj prostredníctvom lokálnych DVB-T vysielačov, ktoré prevádzkuje spoločnosť AVIS. Konkrétne sa jedná o lokálne DVB-T vysielače napr. v mestách Galanta, Banská Bystrica, Trnava, Žilina, Nitra, Levice, Nové Zámky a Zvolen.
Pokračovanie nižšie:

Podľa našich informácií už zástupcovia Slovak Sport TV rokovali so spoločnosťou AVIS, no termín spustenia vysielania športového kanálu Slovak Sport TV v lokálnych multiplexoch zatiaľ stále nie je známy, keďže ako sa nám podarilo zistiť Slovak Sport TV stále posúva termín spustenia vysielania svojho prvého programu prostredníctvom lokálnych DVB-T vysielačov.

Pripomeňme, že prevádzkovateľ Slovak Sport TV plánuje už vo štvrtok spustiť svoj druhý program pod názvom Slovak Sport TV 2. O tom však kde bude tento novo pripravovaný program okrem internetového streamu k dispozícii zatiaľ stále nie je známe, minimálne teda pre slovenských divákov. V Českej republike je situácia o niečo lepšia, keďže zaradenie Slovak Sport TV 2 potvrdila už Telefónica.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. TAK TOTO UZ JE VRCHOL!!! 🙁
    ALE DO AVISU NEDAJU ALE DO CESKA SA KASLU A ZE SLOVAK SPORT MALI BY TO PREMENOVAT NA CZECH SPORT…BLBCI
    sport.cz/fotbal/premier-league/clanek/504703-praha-dostane-premier-league-zdarma-nove-je-anglicka-liga-na-satelitu.html#hp-sez

Komentáre už nie sú povolené.