Reklama

ČR: DIGI TV rozšírilo svoju ponuku o balíček FilmBox

Satelitná platforma DIGI TV v Českej republike rozšírila svoju programovú ponuku o nový balíček FilmBox, ktorý obsahuje dva filmové kanály FilmBox Extra 1 a FilmBox Family. Programy sú k dispozícii súčasným zákazníkom DIGI TV so základným balíčkom za mesačný poplatok 60 Kč (2,31 €).

Nový programový balíček FilmBox je k dispozícii len pre zákazníkov DIGI TV v Českej republike, pre zákazníkov na Slovensku tento balíček nie je dostupný.
Pokračovanie nižšie:

Na satelite Thor 6 (0,8°W) sú oba programy FilmBox Extra 1 a FilmBox Family dostupné zákazníkom DIGI TV z frekvencie 11 766 MHz. Jedná sa o kapacitu satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct, čo znamená, že sa obe platformy dohodli na spoločnom zdielaní programov. Spolupráca medzi oboma platformami nie je žiadna novinka, podobne je to napr. aj v prípade prémiového kanálu HBO Comedy, ktorý zase zákazníkom platformy freeSAT by UPC Direct poskytuje DIGI TV zo svojej kapacity.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 766 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 7/8
SR: 28000
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: áno
Provider: UPC Direct
Rozlíšenie: 720×576

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. A slovenské DIGI TV nič? Už asi nebudú nijaký raster rozširovať potom, čo sa slovenskej pobočky zmocnil Telekom, však…

Komentáre už nie sú povolené.