Reklama

ČR: Česká televízia získala práva na hokejovú extraligu, vysielať ju môže až do roku 2018

Česká televízia bude aj naďalej oficiálnym partnerom českého hokeja. Popri zápasoch reprezentácie sa stala na najbližších päť sezón aj exkluzívnym vysielateľom Českej hokejovej extraligy. Zmluvu so spoločnosťou BPA Sport marketing, ktorá je vlastníkom vysielacích práv, za Českú televíziu podpísal generálny riaditeľ Petr Dvořák.

Mám veľkú radosť, že sme po pol roku rokovaní o vzájomnom partnerstve našli formu spolupráce, ktorá bude prínosom pre obe strany a predovšetkým pre fanúšikov českého ľadového hokeja. Vďaka našej exkluzívnej pozícii budeme môcť prinášať divákom atraktívne športové zážitky v tradične vysokej kvalite, na ktorú sú u Českej televízie zvyknutí,“ hovorí výkonný riaditeľ ČT sport Jiří Ponikelský.
Pokračovanie nižšie:

Vážime si dlhodobej profesionálnej spolupráce a sme radi za podporu, ktorú Česká televízia hokeju dáva, a veríme, že v tom bude pokračovať aj naďalej,“ hovorí generálna riaditeľka BPA Sport marketing Jana Obermajerová.

Českí hokejoví fanúšikovia sa tak môžu aj naďalej v tradičných dňoch, v utorok, piatok a nedeľu, tešiť na extraligové zápasy sprevádzané štúdiom Hokej Buly Naživo s tímom Českej televízie v čele s Róbertom Zárubom.

Mohlo by vás ešte zaujímať