Reklama

Antik prináša ako prvý na Slovensku archív podľa žánrov so skutočným začiatkom relácií

Operátor Antik prináša majiteľom SmartTVboxov ako prvý na Slovensku skutočnú novinku – 20-dňový archív televízneho vysielania podľa žánrov, ktorý umožňuje sledovanie začiatku archivovanej relácie presne v čase jej reálneho spustenia. Nová funkcia archívu dovoľuje divákovi nastaviť presný začiatok a koniec relácie, ktoré sa následne zobrazia aj iným užívateľom boxov a archivovanú reláciu tak môžu začať sledovať na sekundu presne, aj keď sa podľa EPG začala vysielať v iný čas. Nemusia venovať pozornosť televízneho obsahu, ktorý býva pred archivovanými reláciami, ale uvidia až skutočný začiatok tej vybranej.
Pokračovanie nižšie:

Keď si pustíte reláciu zo štandardného archívu u ostatných operátorov, začína v nepresnom čase a je pred ňou veľa zbytočného televízneho obsahu. Nastáva tak situácia, že divák si sadne k relácii, ktorú chce sledovať v čase, kedy má podľa EPG začať, ale v skutočnosti mu na obrazovke beží iný obsah napríklad konce iných relácií. Náš 20-dňový archív televízneho vysielania podľa žánrov mu umožní vďaka najnovšej aktualizácii sledovanie relácií v čase ich skutočného začiatku na sekundu presne. Funguje to na princípe komunitného označovania, kedy si užívateľ sám môže označiť správny začiatok alebo koniec relácie a túto informáciu zdieľať s ostatnými majiteľmi SmartTVboxov.“ vysvetľuje novinku Vlastimil Lakatoš, manažér IPTV spoločnosti ANTIK Telecom.

Ku koncu mesiaca sa dostanú do predaja aj nové SmartTVboxy s MPEG4 DVB-T tunerom za nezmenenú cenu, diváci si tak môžu súčasne vybrať medzi kanálmi z digitálneho terestriálneho vysielania aj z internetu. Novinkou je aj platený balík programov Mix Balík, ktorý obsahuje zatiaľ 12 nasledovných programov: History Channel, Crime and Investigation (ako jedny z prvých na Slovensku, od augusta aj v lokálnej mutácii), Auto Motor und Sport, Sport 5, Dusk!, Retro Music Television, Óčko, Óčko Gold, Russian Travel Gudie, HD+, Mezzo a Fun 1. V krátkej dobe bude Balík Mix doplnený až do 20 staníc. Ďalšou novou funkcionalitou je predpoveď počasia a zobrazovanie mien v kalendári. Funkcia zobrazujúca počasie umožňuje predpoveď až na 7 dní dopredu a okrem teploty informuje aj o poveternostných podmienkach a zrážkach. Interaktívne služby dopĺňa lepší prístup k YouTube, ale aj slovenská videoplatforma MeToo.

SmartTVBox2Smart_tv_box_new_04Smart_tv_box_new_05Smart_tv_box_new_03

(foto:SatelitnaTV.sk)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.