Reklama

V ČR odštartoval hudobný kanál Óčko Gold, dostupný je aj v DVB-T a na internete

V ČR odštartoval v sobotu 1. júna 2013 nový hudobný kanál Óčko Gold. Kanál sa zameriava oproti hlavnému kanálu Óčko na najväčšie hity od 60. až do 90. rokov. Vo vysielaní sa tak objavujú skladby od takých interpretov ako napr. Tina Turner, ABBA, Boney M či Bon Jovi, no nechýbajú ani českí či slovenskí interpreti ako napr. Elán či Miro Žbirka.
Pokračovanie nižšie:

Čiste playlistový program možno rozdeliť do niekoľkých relácií, ako sú napr. Zlaté ráno: najväčšie hity pre pohodové ráno, Zlaté osemdesiatky: najväčšie hity z kazeťákov, Zlaté deväťdesiatky: najväčšie hity z cédečiek alebo Rock za rockom: najväčšie hity pre skutočných rockerov. Názov relácie je zobrazovaný hneď vedľa loga stanice a pod ním zase aktuálne hraný interpret.

Óčko Gold môžu už v tejto chvíli naladiť českí diváci v DVB-T v rámci celoplošného multiplexu 3 v ktorom vysielajú už stanice ako Prima LOVE, Óčko, Šlágr, Prima ZOOM, Active TV a Tip TV. Okrem terestriálneho vysielania je stanica Óčko Gold dostupná aj prostredníctvom internetu a to prostredníctvom oficiálnych webových stránok ocko.tv či u vybraných káblových operátorov.

Óčko Gold však nebude poslednou novinkou z dielne Óčko TV. Už 1. júla 2013 má odštartovať ďalší kanál s názvom Óčko Expres.

Ocko gold-262013-133 1

Mohlo by vás ešte zaujímať