Reklama

Spoločnosť UPC v auguste upraví ceny za služby o infláciu

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA oznamuje, že od 1. augusta začne platiť nová Tarifa pre poskytované televízne, internetové a telefónne služby. Úprava tarify zohľadňuje mieru inflácie a jej vplyv na súčasnú cenu služieb poskytovaných spoločnosťou UPC BROADBAND SLOVAKIA.

Spoločnosť UPC v záujme spokojnosti zákazníkov s poskytovanými službami neustále pracuje na ich skvalitňovaní. V programovej ponuke UPC DIGITAL si užívatelia môžu vybrať spomedzi viac ako 130 programov všetkých žánrov, vrátane 16 staníc v HD kvalite. Od 1. augusta bude rozšírená o dva nové atraktívne programy, a v septembri pribudne celý rad ďalších staníc. Z internetu, ktorého rýchlosť spoločnosť UPC za uplynulých 10 rokov zvýšila takmer 400 násobne, môžu užívatelia neobmedzene sťahovať dáta rýchlosťou až do 150 Mbit/s, a zároveň si užívať telefonovanie do všetkých pevných liniek na Slovensku, aj vo väčšine krajín EU v cene mesačného paušálu.

Pokračovanie nižšie:

Priemerná inflácia za rok 2013 bola 3,6 percenta, čo má vplyv aj na nárast prevádzkových nákladov nielen našej spoločnosti. Z týchto dôvodov sme nútení upraviť ceny, ktoré sme v uplynulom období nemenili, či dokonca aj znižovali. Ako príklad uvediem ceny za internetové služby, ktoré sme za posledných 5 rokov znížili o takmer dve tretiny, pričom sme zároveň mnohonásobne zvyšovali rýchlosti. Mrzí ma, že sme nútení po dlhom období upraviť cenu, pretože si uvedomujem dopad rastu cien na každú domácnosť, či už ide o jedno euro alebo niekoľko centov. O to viac si vážim vernosť každého zákazníka a zaväzujem sa, že budeme naďalej skvalitňovať naše služby,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller.

Nová tarifa pre poskytované služby televízie, internetu a telefónie nadobudne účinnosť 1. augusta 2013, a v súlade so zákonom o elektronických komunikáciách a Všeobecných podmienkach bude každý zákazník o nej informovaný listom. V tejto súvislosti je potrebné, ak zákazník uhrádza cenu za poskytované služby trvalým alebo inkasným príkazom, aby nahlásil zmenu výšky sumy trvalého príkazu alebo výšky sumy povolenia na inkaso vo svojom peňažnom ústave. Taktiež netreba zabudnúť uviesť variabilný symbol a bankové spojenie, nakoľko sú tieto údaje potrebné pre správnu identifikáciu zákazníckych platieb.

Ďalšie informácie o službách UPC BROADBAND SLOVAKIA záujemcovia získajú na infolinke 02 / 594 22 222, vo vysielaní infokanálu UPC Expres, na stránke www.upc.sk, na profile UPC na Facebooku, alebo osobne na zákazníckych strediskách.

(UPC Broadband Slovakia)

Mohlo by vás ešte zaujímať