Reklama

Nový modul Irdeto Neotion Skylink Ready

Na náš trh sa v posledných týždňoch dostal nový certifikovaný modul Irdeto Skylink READY (CI+) od francúzskej firmy Neotion, ktorý spolupracuje bez problémov s dekódovacími kartami v systéme Irdeto a to nielen Skylink Irdeto, Skylink ICE, Plustelka Irdeto, freeSAT by UPC Direct ICE ale aj samozrejme s novými kartami Irdeto M7. Ešte dodám, že so staršími kartami Cryptoworks tento modul samozrejme nie je možné používať.

Po zasunutí modulu do CI slotu a načítaní napr. v satelitnom prijímači sa modul identifikuje pod názvom „Irdeto CIPLUS CAM“. Samotné menu modulu je k dispozícii v anglickom, českom a slovenskom jazyku (bez diakritiky). Hlavná ponuka menu je rozdelená do troch hlavných kategórií Informácie, Nastavenia a Pošta.
Pokračovanie nižšie:

Samotný modul podporuje aj vypnutie vyskakovacích okien, rodičovský zámok či poštu od prevádzkovateľa (viď. obrázok nižšie). K dispozícii je aj možnosť aktualizácie softvéru cez družicu OTA či urobiť výrobné nastavenia.

V našich testovaných televízoroch značiek LG, Samsung, JVC a to či už so zabudovaným satelitným (DVB-S2), poprípade len s terestriálnym DVB-T tunerom modul fungoval bez závažnejších problémov. Naopak s občasným zamŕzaním sme sa stretli v prípade linuxových satelitných prijímačov Dreambox. Pre tieto prijímače preto tento modul s aktuálnom verziou softvéru 1.0.7 (r10050-r8408) zatiaľ nedoporučujeme.

neotion_ird06p
Modul Irdeto Neotion Skylink Ready (CI+)
neotion_irdt03
Hlavná ponuka
neotion_irdt05
Nastavenia
neotion_irdt01
Aktualizácia softvéru
neotion_irdt02
Pošta od prevádzkovateľa

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. V Dreamboxoch nefunguje dobre ani ten starsi modul od Neotionu, preto som myslel, ze aspon tento novy uz bude fungovat.

Komentáre už nie sú povolené.