Reklama

Discovery Science HD v českom jazyku na satelite Thor 6, dostupný je iba pre operátorov

Už onedlho by sa mohol na našom ako aj českom trhu objaviť nový program vo vysokom rozlíšení v českom jazyku z dielne Discovery Networks. Bude ním Discovery Science HD, ktorý spustil včera 26. júna 2013 na satelite Thor 6 (0,8°W) svoje vysielanie s českou audio stopou. Jedná sa však iba o distribučný signál pre káblových, IPTV či satelitných operátorov a preto tento program nie je určený pre DTH (Direct to Home) príjem. Signál je kódovaný systémom Power VU.
Pokračovanie nižšie:

Discovery Science HD prináša vo svojom vysielaní programy o vede, technike či vesmíre. SD verziu programu môžu prijímať napr. zákazníci satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct, DIGI TV, ako aj Magio SAT.

Spolu s českou lokalizovanou verziou Discovery Science HD sa objavila na satelite Thor 6 (0,8°W) ešte aj maďarská, ruská a turecká verzia tohto dokumentárneho kanálu. Všetky sú dostupné na rovnakej frekvencii 12 303 MHz.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 303 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR:27500
Modulácia: 8PSK
Norma: DVB-S2
Kódované: áno
Provider: –
Názov: Science Europe HD Czech

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Takže k PowerVu sa nedá vôbec nikde pripojiť ďalšie kódovanie pre DTH… Muselo by to tam byť ešte raz pre DTH, ako v prípade Universal Channelu, však…

  2. Este som nevidel ani ja k PowerVU pripojeny aj iny kodovaci system pre DTH.

  3. Discovery HD Showcase je tiež na Thore v PowerVU a UPC s Canal Digital ho majú aj tak na vlastnom transponderi.

Komentáre už nie sú povolené.