Reklama

V predaji budú aj samostatné dekódovacie karty IRDETO pre príjem Plustelky

V týchto dňoch by sa mali objaviť v predaji po digitálnych terestriálnych prijímačoch Zircon T3000 HD a moduloch Smit aj samostatné dekódovacie karty IRDETO pre príjem digitálnej terestriálnej platformy Plustelka. Túto informáciu potvrdil pre náš portál SatelitnáTV.sk marketingový manažér spoločnosti Towerhome Michal Šuran.

Zákazníci si tak budú môcť vybrať čo im najviac bude vyhovovať, a to či už zariadenia pre bez kartový systém (Zircon T3000 HD, modul Smit IRDETO), alebo samostatnú dekódovaciu kartu. Doporučená maloobchodná cena samostatnej karty by mala byť okolo 30 € s DPH. Pripomeňme ešte, že Zircon T3000 HD sa už predáva za 60 € a modul Smit za 36 € s DPH.
Pokračovanie nižšie:

Spoločnosť Towercom implementovala na Kamzíku pre potreby Plustelky dva kódovacie systémy IRDETO. Jeden je pre bez kartový systém a jeden pre samostatné dekódovacie karty. Oba systémy sú už od úplného začiatku testov aktívne (CAIDy 069A a 0668).

Samostatnú dekódovaciu kartu ako aj bez kartový modul Smit pre príjem Plustelky budeme mať k dispozícii na testovanie. Môžete sa preto určite tešiť na ďalšiu recenziu. Sledujte preto náš portál SatelitnaTV.sk Prvú recenziu o DVB-T2 prijímači Zircon T3000HD si môžete prečítať tu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No som zvedavý či pojde aj v satelitných primačoch s podporou T2

  2. Mam dotaz
    Ak budete mat modul na plustelku skuste toto ?
    V kombe stb dvbt/s pouzit modul na plustelku a do modulu vlozit kartu ( ice alebo ciste irdeto sky link , upc ) pojde aj dvb-t aj balicek zo sky linku pripadne upc ?
    TIA

Komentáre už nie sú povolené.