Reklama

Slovak Sport TV bude v DVB-T, druhý kanál odštartuje už v júli

Slovenský športový kanál Slovak Sport TV bude dostupný v lokálnych multiplexoch, ktoré prevádzkuje spoločnosť Avis. Informoval o tom dnes portál Mediálne.sk. Kedy sa tak stane zatiaľ nie je známe. Okrem vstupu kanálu Slovak Sport TV do DVB-T plánuje spustiť prevádzkovateľ kanálu aj v poradí už druhý športový kanál s názvom Slovak Sport TV 2. Ten by mohol spustiť svoje skúšobné vysielanie už v júli tohto roku. Pôvodne sa počítalo so spustením vysielania až v septembri.
Pokračovanie nižšie:

Vstupom do DVB-T sa tak Slovak Sport TV stane nekódovaným bezplatným kanálom. Plateným kanálom sa naopak stane novo pripravovaný Slovak Sport TV 2.

Spoločnosť Avis prevádzkuje podľa aktuálneho zoznamu vysielačov, ktorý zverejňuje TÚ SR, osem lokálnych multiplexov v mestách Galanta, Banská Bystrica, Trnava, Žilina, Nitra, Levice, Nové Zámky a Zvolen. Prostredníctvom týchto lokálnych multiplexov by tak mal do budúcna vysielať aj televízny kanál Slovak Sport TV.

Pripomeňme, že aktuálne je Slovak Sport TV dostupný pre zákazníkov satelitnej platformy Skylink na satelite ASTRA 3B (23,5°E) v platených baíčkoch, ako aj u vybraných káblových a IPTV operátorov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. a zas dávate šport na 1 multiplex čo ste chori ako mame chi tat keď daj to,fooor,wau nechitame uš konečne rozmyšlajte.

Komentáre už nie sú povolené.