Reklama

SATRO zaradilo do svojej programovej ponuky dočasne Dvojku HD

Spoločnosť SATRO s.r.o. od piatku 3. mája tohto roku zaradila do svojej programovej ponuky digitálnej televízie SATROdigital stanicu Dvojka HD. Program je súčasťou balíka MINI HD. Dvojka HD prináša rovnaký obsah ako SD verzia, líši sa len obrazovou kvalitou, keďže RTVS vysiela niektoré programy v HD kvalite aj na Dvojke.

SATRO zaraďuje do svojej ponuky Dvojku HD len dočasne a to len v čase trvania MS v hokeji, ktoré sa konajú od 3. mája do 19. mája 2013. Športoví fanúšikovia si tak budú môcť vychutnať všetky odvysielané zápasy, ktoré prinesie RTVS v HD kvalite keďže v ponuke je pre zákazníkov k dispozícii aj kanál Jednotka HD.
Pokračovanie nižšie:

Dvojku HD si môžu všetci zákazníci služby SATROdigital naladiť na pozícii 265 (pozícia po Discovery HD Sowcase),“ informuje prevádzkovateľ na svojej webovej stránke.

Programový balíček SATROdigital MINI HD je k dispozícii v ponuke operátora za mesačný poplatok 5,90 € a nachádzajú sa v ňom programy ako JEDNOTKA, JEDNOTKA HD, DVOJKA, MARKÍZA, MARKÍZA HD, DOMA, DAJTO, JOJ, JOJ HD, JOJ PLUS, TA3/RING TV, WAU, ČT1, ČT1 HD, ČT2, ČT24, FOOOR, PROMO, TV NOE, TV LUX, CENTRAL TV / CETV, RTV KREA / ATV + rozhlasové stanice.

Mohlo by vás ešte zaujímať