Reklama

Satelitná platforma Satellite BG, s ktorou spolupracuje aj Skylink, má finančné problémy

Bulharská satelitná platforma Satellite BG má finančné problémy. Informoval o tom portál Broadband Tv News. Platforme klesol za posledné roky počet zákazníkov, keď pred niekoľkými rokmi ich mala 50 tisíc, dnes ich má asi len jednu desatinu z toho. Platforma nezískava ani nových klientov a tak sa trápi s finančnými problémami. Pripomeňme, že Satellite BG zmenila už niekoľko krát aj svoj názov. Najskôr začínala pod názvom ITV Partner, neskôr došlo k jej premenovaniu na Total TV a až o niekoľko rokov na to začala používať súčasný názov Satellite BG.
Pokračovanie nižšie:

V prípade zániku či krachu platformy Satellite BG by mohla zaznamenať menšie problémy aj satelitná platforma Skylink, ktorá preberá od Satellite BG až dvanásť televíznych programov vo vysokom rozlíšení. Skylink by tak musel hľadať náhradu, poprípade by musel vybrané kanály šíriť z vlastnej kapacity. Konkrétne sa jedná o programy MTV Live HD, Nat Geo Wild HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD, iConcerts HD či National Geographic Channel HD ako aj programy od SPI EroXX HD, EroXXX HD, FightBox HD, EroX HD, DocuBox HD, FashionBox HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. hlavne ze ked som zhanal ich kartu a chcel som oficialne platit tak som sa tu u nas k ich karte nedostal. A cez ich web to tiez nebolo mozne objednat. Tak nech sa necuduju, ze maju financne suchoty.

  2. mato,karta Satelite BG sa da objednat z Prahy,firma SECURITECH za cca 600,-eur.

Komentáre už nie sú povolené.