Reklama

Prevádzkovateľ Sport1 a Sport2 bol ocenený za tohtoročné prenosy KHL

Prevádzkovateľ športových kanálov Sport1 a Sport2, spoločnosť Chello Central Europe, získal cenu určenú pre tvorcov najlepšieho televízneho prenosu. Udelená bola 22. mája v Moskve v rámci slávnostného celoročného hodnotenia Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

Galavečer slávnostne uzatvárajúci sezónu sa v Moskve usporadúva už piatym rokom a pravidelne sa pri tej príležitosti vyhlasuje Hráč roka, Tréner roka, Mužstvo roka, ale mimo to sa dáva cena aj za Najlepšiu produkčnú spoločnosť (Best Production Company). Túto cenu si tento rok vyslúžila spoločnosť Chello Central Europe, ktorá zodpovedá za vybrané prenosy KHL už druhým rokom a českým a slovenským divákom ich prináša prostredníctvom svojich televízií Sport1 a Sport2 HD.
Pokračovanie nižšie:

Toto ocenenie je ďalším potvrdením faktu, že budúcnosť patrí kvalitným reláciám z našej vlastnej výroby. Priame prenosy boli v štruktúre vysielania vždy výrazne špecifickou záležitosťou. Chello Central Europe je ako domáci vysielateľ televíznych prenosov Leva Praha a Slovana Bratislava hrdé na tento úspech aj preto, že ukazuje, nakoľko dokáže hra skvelých mužstiev a vysoká úroveň športových prenosov zvýšiť význam strednej Európy na mape svetového hokeja,“ vyhlásil Levente B. Málnay, generálny riaditeľ spoločnosti Chello Central Europe.

V sezóne 2011-12 vyrábala firma Chello Central Europe signál zápasov Leva Poprad, v nasledujúcej sezóne pokrývala a na kanáloch Sport1 a Sport2 HD vysielala zápasy Leva Praha a Slovana Bratislava; tieto zábery ďalej preberala celá Európa. Navyše počas tohtoročnej výluky v NHL bol touto televíznou spoločnosťou produkovaný duel Lev Praha-Dynamo Moskva prvým priamym prenosom KHL, ktorý sa objavil vo vysielaní športovej stanice ESPN na území Severnej Ameriky.

(Chello Central Europe)

Mohlo by vás ešte zaujímať