Reklama

Travel Channel HD pre zákazníkov platformy freeSAT by UPC Direct od 1. mája 2013

Od 1. mája 2013 budú môcť zákazníci spoločnosti UPC DTH, ktorí majú aktivovaný balík freeSAT HD, sledovať kanál Travel Channel aj v HD kvalite. Kanál bude k dispozícii ako slovenským, českým, tak aj maďarským a rumunským zákazníkom spoločnosti prostredníctvom satelitnej pozície Thor (0,8°W).

Travel Channel HD je uznávaným oknom do sveta. Prináša poznanie a informácie milovníkom cestovania, ľuďom hľadajúcim inšpiráciu a komukoľvek s vášňou pre nové zážitky. Kanál svojím obsahom pokrýva najpopulárnejšie cestovateľské žánre vrátane sprievodcov, dokumentov, dobrodružných dokumentov a gastronomických sprievodcov. Špecifické okruhy predstavujú relácie ako Bizarre Foods, Ghost Adventures a Hidden City v jasných detailoch, ktoré vysoké rozlíšenie ponúka,“ informovala spoločnosť UPC DTH v dnešnej tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:

Sme veľmi radi, že UPC DTH rozširuje svoju HD ponuku o kanál Travel Channel HD. Upevňuje to našu pozíciu vysokokvalitného poskytovateľa HD obsahu na všetkých našich trhoch,” hovorí Magnus Ternsjö, výkonný riaditeľ UPC DTH S.à r.l. „Travel Channel HD posilňuje našu pozíciu lídra v poskytovaní najkomplexnejšej ponuky HD obsahu na trhoch v Maďarsku a Rumunsku. Vieme, že čím viac zákazníkov bude mať prístup k HD televíznym prijímačom, tým viac bude rásť dôležitosť HD obsahu. Na udržanie našich štandardov rastu na trhoch sa namiesto kvantity zameriame na to, aby sme ponúkali najkvalitnejšie kanály a tým pokračovali v pozícii lídra na trhu.

Zákazníci s dodávaným satelitným prijímačom nájdu Travel Channel HD na programovej pozícii č. 117. Technické parametre pre zákazníkov s vlastným satelitným prijímačom budú ešte upresnené.

Mohlo by vás ešte zaujímať