Reklama

Prima ZOOM od 6. mája 24 hodín denne

Bezplatný dokumentárny kanál Prima ZOOM rozšíri od 6. mája 2013 svoje vysielanie na 24 hodín denne. Okrem toho prinesie aj viac premiér a širšie záujmové a žánrové pokrytie. „Po novom sme zaradili tématické bloky: „Zázraky vedy a techniky“, „Záhady a konšpirácie“, „Zločin pod lupou“ a „Cestovatelia a dobrodruhovia“. Osamostatnili sme veľmi obľúbený „Stratený svet dinosaurov“ a zdvojnásobili najžiadanejšie bloky o histórii a o zvieratách. Ríša zvierat bude ešte úchvatnejšia a pridá sa „Volanie divočiny“ a príde dejinný blok „Odkaz dávnych civilizácií“. Celkom teda divákom predstavíme 14 kategórií namiesto doterajších siedmych,“ informovala FTV Prima vo svojej dnešnej tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:

Okrem toho, že Prima ZOOM rozšíri svoje vysielanie na 24 hodín denne ponúkne vo svojom vysielaní minimálne štyri premiéry denne a to od 18:00 do 22:00 hod.

Prima ZOOM je prvý neplatený dokumentárny kanál v ČR. Svoje vysielanie spustil 1. februára 2013. Prijímať ho môžu ako zákazníci satelitnej platformy Skylink či CS Link, tak aj vo vybraných káblových a IPTV sieťach, ako aj prostredníctvom digitálneho terestriálneho multiplexu č. 3 po celej ČR. Onedlho by mala stanicu Prima ZOOM zaradiť do svojej ponuky aj satelitná platforma freeSAT by UPC Direct.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.