Reklama

Predplatená karta freeSAT season sa bude predávať za 60 eur

Spoločnosť UPC DTH uvádza v týchto dňoch na náš trh dve nové dekódovacie karty freeSAT start a freeSAT season. O tejto novinke sme vás už tento týždeň na našom portáli SatelitnaTV.sk informovali. Len pre rekapituláciu, freeSAT season bude samostatne predajná jednorázová predplatená dekódovacia karta s balíčkom Medium na obdobie štyroch mesiacov odo dňa aktivácie (120 dní). V prípade druhej karty freeSAT start bude po aktivácii zákazníkovi k dispozícii balíček Medium len jeden mesiac (30 dní od aktivácie), ale karta sa oproti freeSAT season nebude predávať samostatne. Podľa našich informácií ju budú predajcovia ponúkať zdarma spolu so satelitnými prijímačmi poprípade modulmi od rôznych značiek.
Pokračovanie nižšie:

Doporučená cena jednorázovej predplatenej karty freeSAT season bola stanovená na 60 eur s DPH. Karta freeSAT start sa samostatne nebude predávať, preto cena u tejto karty nebola stanovená. V oboch prípadoch sa jedná o nové ICE IRDETO karty, preto ich budú môcť využívať ako majitelia satelitných prijímačov Cryptoworks tak aj IRDETO. U kariet sa bude vyžadovať registrácia a využívať ich bude možné iba na území Slovenskej republiky. Po vypršaní predplatného si nebude môcť zákazník na kartách typu freeSAT Season a freeSAT start ďalej nič predplatiť, keďže dôjde zablokovaniu karty.

V prípade satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct na Slovensku sa jedná u predplatených kariet o úplnú novinku, vďaka ktorej si budú môcť ponuku operátora vyskúšať aj noví zákazníci a to bez viazanosti či mesačných poplatkov. V prípade ponuky freeSAT by UPC Direct sa jedná o doplnkový produkt, keďže platforma sa chce aj naďalej sústreďovať hlavne na viazané služby, ku ktorým môžu získať zákazníci programové balíčky za zvýhodnených podmienok.

Distribúciou na slovenskom trhu bola poverená spoločnosť Woodensky s.r.o. , ktorá splnila veľmi náročné kritéria stanovené materskou spoločnosťou v Luxembursku na objem predanej satelitnej techniky, zaistenia logistických procesov a zložila záruky ako finančného, tak aj legislatívneho charakteru,“ uviedli tento týždeň zástupcovia platformy freeSAT by UPC Direct na Slovensku pre svojich predajcov.

Programový balíček freeSAT Medium, ktorý je k dispozícii na predplatených kartách obsahuje viac ako 70 televíznych programov. V ponuke sú ako športové, filmové, detské, dokumentárne tak aj hudobné či spravodajské kanály.

Karty freeSAT season sú v predaji veľkoobchodne už od 26.4.2013 a freeSAT start spolu s prijímačmi od dnes 29.4.2013. Predpokladaný maloobchodný predaj je naplánovaný na 2.5.2013.

Oficiálna ponuka programov na predplatených kartách freeSAT start a freeSAT season:

ponuka_freesat2ponuka_freesat

** Na príjem ČT1 HD je potrebný HD satelitný prijímač.

Mohlo by vás ešte zaujímať