Reklama

Kompletnú programovú ponuku Plustelky sa dozvieme najneskôr v utorok

Už len niekoľko dní a konečne sa dočkáme oficiálne informácie ohľadom novej digitálnej terestriálnej platformy Plustelka, ktorú bude prevádzkovať spoločnosť Towerhome, dcérska spoločnosť Towercomu. Ako pre náš portál SatelitnaTV.sk povedal marketingový manažér Towercomu Michal Šuran, v pondelok najneskôr v utorok dopoludnia budú zverejnené informácie ohľadom novej platformy Plustelka, ktorá oficiálne odštartuje už 1. mája 2013.
Pokračovanie nižšie:

Už teraz je jasné, že v ponuke Plustelky z jedenástich programov, ktoré už reálne testujú vo štvrtom multiplexe budú dva športové programy Eurosport a Eurosport 2. Tento týždeň to potvrdili pre novinárov samotní zástupcovia Eurosportu na Slovensku a v Českej republike. V ponuke by mali byť aj dva programy Českej televízie (ČT1 a ČT2), pre portál Mediálne.sk to potvrdila samotná hovorkyňa ČT, Michaela Fričová. Zvyšných sedem programov zatiaľ oficiálne nie je známych, podobne ako aj samotná cena predplatného, či ďalšie podrobnosti.

Podľa predchádzajúcich komentárov našich čitateľov boli vo štvrtom multiplexe dostupné okrem vyššie uvedených kanálov nekódovane na krátku chvílu ešte stanice ako Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature a CS Film. Je teda možné, že v ponuke Plustelky budú aj práve tieto stanice. Nejedná sa však zatiaľ o oficiálne informácie, preto si počkajme už len pár dní a dozvieme sa viac.

Pripomeňme, že Plustelku v rámci štvrtého multiplexu môže už teraz prijímať 80% obyvateľov Slovenska a to až z dvanástich vysielačov po celej krajine.

Zoznam vysielačov z ktorých je možné prijímať Plustelku:

BARDEJOV (Magura) 46. kanál
BRATISLAVA (Kamzík) 39. kanál
KOŠICE (Heringeš) 21. kanál
LUČENEC (Blatný vrch) 32. kanál
RUŽOMBEROK (Úložisko) 46. kanál
ŽILINA (Zástranie) 39. kanál
POPRAD (Hranovnica) 39. kanál
NOVE MESTO NAD VAHOM (Veľká Javorina) 23. kanál
POPRAD (Kráľova hoľa) 22. kanál
BANSKÁ BYSTRICA (Laskomer) 40. kanál
BANSKÁ ŠTIAVNICA (Sitno) 31. kanál
NITRA (Zobor) 31. kanál

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. ČT 1,2
    EUROSPORT 1,2
    VIASAT EXPLORER HISTORY NATURE
    FILM +
    NICKELODEON
    MUSIC BOX
    TV LUX

Komentáre už nie sú povolené.