Reklama

Z vysielača Križava šíri svoj signál na frekvencii 94,5 MHz nové Rádio Sever

Z vysielača Križava šíri od 1. marca 2013 na frekvencii 94,5 MHz s výkonom 20kW svoj signál nové regionálne rádio zo Žiliny s názvom Rádio Sever. Signálom pokrýva štyri kraje Slovenska v okruhu približne až 100 km od vysielača a to s presahom aj do Poľska či Českej republiky. Rozhlasovú stanicu si tak môžu naladiť poslucháči v Žilinskom, Trenčianskom a čiastočne aj Banskobystrickom či Nitrianskom kraji.
Pokračovanie nižšie:

Rádio Sever so sídlom v Žiline získalo licenciu 15. januára 2013. Oficiálne vysielanie spustilo 1. marca 2013, od kedy prináša pre svojich poslucháčov v polhodinových a hodinových blokoch spravodajstvo zamerané hlavne na región severného Slovenska a hudbu prevažne 90-tych rokov.

Popri signálu z vysielača Križava je k dispozícii aj internetový stream, vďaka čomu je možné Rádio Sever počúvať aj prostredníctvom internetu na oficiálnej webovej stránke rádia: www.radiosever.sk.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Má byť: „Popri signáli…“ a nie: „Popri signálu…“.

  2. Jen řeším ještě autorádio, aby lépe fungovalo aji při zapnutém motoru. Pokud jsem na parkovišti rádio Sever hraje docela dobře. Jsem kousek za Přerovem.

Komentáre už nie sú povolené.