Reklama

TV SMÍCHOV a Telka na satelite ASTRA 3B pre zákazníkov Skylinku a CS Linku (23,5°E)

Zákazníci satelitných platforiem Skylink a CS Link môžu od dnes naladiť do svojich satelitných prijímačov dva nové televízne kanály TV SMÍCHOV a Telka. Vysielanie je dostupné na satelite Astra 3B (23,5°E), frekvencii 11 876 MHz a kódované systémom Cryptoworks a IRDETO. Oba programy sú tak dostupné zákazníkom Skylinku a CS Linku a to ako pre majiteľov starších kariet Cryptoworks tak aj nových ICE/IRDETO.
Pokračovanie nižšie:

Vo vysielaní televízie SMÍCHOV sa objavujú komediálne filmy či seriály ako napr. Krok za krokom, Ženatý so záväzkami, Foter je lotor, Láska a iné pohromy, Policajná akadémia či Rodina Addamsovcov. Pre deti je zase pripravený Tom a Jerry, Flinstonovci, Medveď Yogi ako aj iné rozprávky.

Diváci Telky si zase môžu užiť zlaté okamihy z archívu TV Nova, ktoré sa stali synonymom pre televíznu zábavu. Telka tak prinesie vo svojom vysielaní napr. seriály ako: Ulica, Poisťovňa šťastia, či Ordinácia v ružovej záhrade. Z relácií môžem spomenúť napr. Riskuj, Kolotoč, Hogo-fogo, Politické harašenie a mnoho ďalších.

Obe stanice rozšírili ponuku základného programového balíka DIGITAL.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 876 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: áno
Provider: Skylink

SMICHOV-832013-139

TELKA-832013-1328

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nic ine len same opakovanie stacila by aj jedna poriadna stanica cele na hovno aj to je slaby vyraz.

  2. Zbytočné stanice. Skylink sa v poslednej dobe orientuje len na české stanice, ale slovenské v HD kvalite zanedbáva,. Oveľa viac by som miesto týchto 2 odpadových staníc (rovnako ako for, dajto, fanda-ale tam bol aspoň super seriál „V“-Visitors) uvítala STV1 HD a JOJ HD.

  3. Máte to zadarmo v balíku digital. Tak sa nesťažujte stále, keď sa nepáči tak nepozerajte.

  4. Teto stanice sú dobre lebo majú smiešne mena Smiechou a Telka a ludia sa na tom zasmejú a pobavia aj Fooor je najlepši z so stanic lebo je tam Sabrina mlada čarodejnica a to vi nemateviete hlupaci,a je tam ešte všeličo meošne a lepšie viete.

Komentáre už nie sú povolené.