Reklama

Topfun má od dnes v ponuke nový balík športových programov Topfun Sport za 4 € mesačne

Prevádzkovateľ internetovej videopožičovne Topfun, spoločnosť Topfun Media a.s., dnes sprístupnil pre svojich zákazníkov nový športový programový balíček Topfun Sport. Súčasťou nového balíka sú programy Eurosport, Eurosport 2, Slovak Sport, Auto Motor a Sport, Golf Channel a Sport 5. Balík je dostupný zatiaľ len na smartphonoch a tabletoch s operačným systémom Android, iOS a Windows Phone. Ako bonus získajú predplatitelia možnosť sledovať kanály Auto Motor a Sport, Golf Channel a Sport 5 taktiež aj vo svojich Smart televízoroch a na webových stránkach Topfunu.
Pokračovanie nižšie:

Balík Topfun Sport je možné sledovať iba na území Českej a Slovenskej rebupliky a cena tohoto balíčku je stanovená na 4 € mesačne.

Postupne sa budeme snažiť vyjednávať podmienky s jednotlivými programermi, aby bol kompletný Topfun Sport sprístupnený na všetkých platformách, ktoré Topfun k distribúcii svojich služieb využíva. Našim cieľom je aj tento balíček rozšíriť o ďalšie športové TV kanály„, prezradil obchodný riaditeľ a člen predstavenstva spoločnosti Topfun Radek Přikryl a uistil zákazníkov, že Topfun Sport nie je zďaleka posledná novinka, ktorú v rámci svojich služieb Topfun chystá.

Mohlo by vás ešte zaujímať