Reklama

Minimax od dnes s novým 3D logom a obrazovým formátom 16:9

Prevádzkovateľ platenej detskej stanice Minimax, spoločnosť Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc. od dnes sprístupnil a predstavil divákom nové logo ako aj vlastné postavičky Minimaxu v 3D prevedení. Okrem toho kanál Minimax prešiel aj na širokouhlý formát obrazu 16:9.

Veríme, že nové 3D logo a trojrozmerné postavičky prilákajú ďalších divákov a potvrdia výnimočnú pozíciu Minimax v segmente televízií pre deti,“ uviedol za prevádzkovateľa stanice Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.
Pokračovanie nižšie:

Detský kanál Minimax vysiela kreslené a animované programy. Zameriava sa najmä na deti predškolského a školského veku. K dispozícii je u vybraných káblových a IPTV operátorov ako aj v satelitných platformách freeSAT by UPC Direct, Magio Sat či DIGI TV.

Okrem Minimaxu prevádzkuje spoločnosť Chello Central Europe aj ďalší detský kanál Megamax, ktorého cieľovou skupinou sú chlapci vo veku od 7 do 14 rokov.

minimax

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dobry den chcem sa spytat,preco nam minimax zrazu ide iba v modrej farbe? Postavicky niesu zlte ale modre a je to dost zle na oci,hlavne pre dcerku,ci je problem u dodavatela,skusal som znovu preladivat kanal a nic nepomohlo.Dakujem

  2. Dobrý deň prajem po prečítaní Vášho príspevku ma napadlo ešte toto ak máte satelitný príímač pripojeny k TV cez Scart kábel možno je len uvoľnení a treba ho poriadne zasunúť nám to tiež robilo a potom bolo už dobre. Pekný deň prajem.

Komentáre už nie sú povolené.