Reklama

Kalamitná situácia neumožní odvysielať kanálu Sport1 hokejový zápas medzi Piešťanmi a Skalicou

Dnešné piate štvrťfinálové stretnutie medzi Piešťanmi a Skalicou v Slovnaft plaoyff sa na obrazovkách Sport1 nakoniec neobjaví. Dôvodom je kalamitná poveternostná situácia, ktorá neumožní prepravu podstatnej časti medzinárodného produkčného štábu.
Pokračovanie nižšie:

Hlavné cesty v okolitých krajinách a čiastočne aj na Slovensku sú nezjazdné, niekde dokonca uzavreté miestnou polícou,“ vysvetľuje príčinu odvolania plánovaného priameho prenosu Bernadette Pehlová, šéfproducentka športu v prevádzkovateľovi stanice Sport1 a Sport2 HD Chello Central Europe a dodáva: „Je nám veľmi ľúto, že zásah vyššej moci zabránil vysielať dnešný hokejový zápas a dúfame, že zajtra bez problémov poskytneme divákom priamy prenos z Popradu a v nedeľu zo Skalice.

Obidva víkendové duely majú plánovaný začiatok o 18:00, priamy prenos sa začína o 17:45.

(Chello Central Europe)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Teraz vraj zabránila vysielaniu kalamita. Čo však bránilo odvysielaniu iných zápasov play-off? Hoci na ne sporttv má práva, vysiela tak zhruba každý druhý zápas. V okolitých krajinách bežné vysielajú aj dva zápasy súbežne, prepínajú medzi nimi, viď napr. rakúska EBEL liga na ServusTv alebo česká liga na ČT Sport, akurát slovenský divák v niektorých dňoch nevidí žiaden priamy prenos, namiesto toho vidí x-tú reprízu zápasu KHL spred dvoch mesiacov. Predať práva sporttv bolo zásadnou chybou

Komentáre už nie sú povolené.