Reklama

Formula 1 prichádza na Markízu a Dajto už od marca!

Najprestížnejšia motoristická súťaž na svete sa vracia na obrazovky televízie Markíza. Od marca do novembra 2013 postupne odvysiela kompletný seriál majstrovstiev sveta Formuly 1. Na svoje si prídu aj diváci „telky pre chlapa“ Dajto, ktorá bude prinášať priame prenosy z piatkových tréningov a sobotných kvalifikácií. Nedeľné preteky bude vysielať TV Markíza.

Jedenásť najlepších tímov a dvadsaťdva najodvážnejších pilotov bude počas najbližších deviatich mesiacov na devätnástich okruhoch bojovať o titul majstra sveta F1 a ocenenie Pohár konštruktérov.
Pokračovanie nižšie:

Aktuálna sezóna F1 odštartuje v nedeľu 17. marca 2013 Veľkou cenou Austrálie na okruhu Albert Park v Melbourne a vyvrcholí v nedeľu 24. novembra 2013 Veľkou cenou Brazílie na okruhu Autódromo José Carlos Pace v São Paulo.

Súčasťou každých pretekov bude Štúdio F1 plné zaujímavých informácií, pikošiek a noviniek zo sveta kráľovskej disciplíny motoristického športu.

Komentátorom úvodnej Veľkej ceny Austrálie bude Peter Čambor a moderátorom sprievodného Štúdia F1 Štefan Eisele. V úlohe hostí a spolukomentátorov sa divákom postupne predstavia zaujímavé osobnosti motoristického športu ako Štefan Rosina ml., Matej Homola či známy fotograf Martin Trenkler.

Formulu 1 si budú môcť vychutnávať aj predplatitelia video on-demand platformy VOYO.sk, ktorá v priamych prenosoch taktiež prinesie všetky preteky a vybrané kvalifikácie a tréningy.



(PR TV Markíza)

Mohlo by vás ešte zaujímať