Reklama

ANTIK Telecom: Vyberáte si internet? Zistite si, či váš operátor poskytuje moderné služby

Vyberáte si internet a hľadáte spoľahlivého providera? Pozor na operátorov, ktorí blokujú využívanie najnovších smart TV služieb cez internet. Namiesto prispôsobenia sa požiadavkám zákazníkov v oblasti využívania inovatívnych služieb, blokujú prístup k internetu aj dlhodobým klientom. Spoločnosť ANTIK Telecom však demonštruje, že globálni operátori musia byť pripravení na najnovšie služby v oblasti sledovania TV cez internet – svoj skutočne neobmedzený internet v najbližších dňoch potvrdí aj zmenou vo Všeobecných zmluvných podmienkach.
Pokračovanie nižšie:

Dnes je naozaj bežné, že sa set-top boxy menia na smart zariadenia, ktoré umožňujú sledovanie televízie, surfovanie na internete či iné zaujímavé funckie, ktoré môžete robiť cez televíznu obrazovku. Operátori, ktorí sa nechcú prispôsobiť zmenám na trhu, sú pre svojich zákazníkov nespoľahlivými partnermi. Jeden deň máte internet a na druhý deň vám zablokujú prístup, pretože využívate moderné služby. V takýchto prípadoch odporúčame zákazníkom iba zmeniť operátora. Aby sme ukázali, že živé vysielanie a prenos video obsahu ako napríklad televízne videopožičovňe nezvyšujú náklady operátorov, rozhodli sme sa do Všeobecných zmluvných podmienok zakotviť článok, ktorý dáva zákazníkovi možnosť využívať internet od nás naozaj na akýkoľvek účel,“ hovorí Vlastimil Lakatoš, manažér IPTV spoločnosti ANTIK Telecom.

Slováci, ktorí si zakúpili v posledných mesiacoch šikovné zariadenie SmartTVbox, na sledovanie bezplatnej televízie kdekoľvek na Slovensku a surfovanie na internete či využívanie iných mediálnych služieb s internetom od UPC, zostali bez pripojenia. Operátor UPC im zablokoval propojenie z dôvodu, že sa ANTIK nepodieľa na nákladoch jeho telekomunikačnej siete, pričom realizuje služby televízneho vysielania. Každý internetový operátor na svete však musí počítať s nákladmi na prevádzku siete a ponúkať klientom také ceny, ktoré ich pokrývajú.

(ANTIK Telecom)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.