Reklama

Skylink uvažuje o zaradení nového programu Sport 2 HD

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group uvažuje o zaradení športového programu Sport 2 HD, ktorý spustil svoje vysielanie v piatok 22. februára 2013. Keďže satelitná platforma Skylink má v ponuke SD verziu kanálu Sport2 v MPEG-4, do úvahy preto pripadá aj nahradenie verzie v štandardnom rozlíšení HD verziou.
Pokračovanie nižšie:

O zaradení nového programu uvažujeme. Doposiaľ sme sa však nedohodli na komerčných podmienkach,“ povedal pre náš portál SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva M7 Group. Ako ďalej dodal: „Predpokladám, že v najbližších týždňoch k zaradeniu Sport2 HD nedôjde.

Sport 2 HD prináša v natívnom HD napr. futbalovú La Ligu vrátane legendárneho El Clásico, tenisové turnaje ATP500 či kvalifikačné zápasy Španielska a Nemecka na futbalové majstrovstvá sveta. Okrem toho boli v najbližších dňoch odvysielané v natívnom HD aj všetky stretnutia HC Slovan Bratislava v play-off Kontinentálnej hokejovej ligy.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To by bol veľmi rozumný krok,ale ešte im to potrvá.

  2. Skylink si mysli, ze SportTV (Chellomedia, UPC) im daju lepsie podmienky. Lenze nie je v zaujme UPC ako konkurenta, aby mal HD verziu v ponuke jeho najvacsi sat. konkurent. Cim dlhsie sa bude Skylink krutit, tym dlhsie bude mat UPC konkurencnu vyhodu (z toho plynuci prechod od Skylink k UPC u zakaznikov, ktori nebudu ochotni cakat). Skylink si naivne mysli, ze prehodenim SD verzie na HD bude za HD verziu platit vysielatelovi rovnake peniaze ako za SD verziu. Par takychto vycuranych firiem uz skoncilo v likvidacii.

Komentáre už nie sú povolené.