Reklama

Nový český kanál Prima ZOOM odštartoval úspešne

V piatok 1. februára 2013 o 20:00 odštartoval na českom mediálnom trhu nový dokumentárny kanál Prima ZOOM veľmi úspešne. V cieľovej skupine D15+ dosiahla Prima ZOOM na trhu podiel 6,49% (sledovanosť 224 tisíc divákov). Celodenný podiel aj napriek začiatku vysielania vo večerných hodinách dosiahol 2,50 % share. Podľa dostupných informácií tak ide o najlepší štart nového kanálu v ČR od začiatku digitalizácie.
Pokračovanie nižšie:

Prima ZOOM je vôbec prvý neplatený dokumentárny kanál v ČR, ktorý divákom prináša dokumentárne filmy z tých divácky vôbec najatraktívnejších oblastí. A to nielen z oblasti vesmíru či prírody, ale napríklad aj dejín civilizácie, histórie vojen či najväčších svetových katastrôf. Tematicky tak Prima ZOOM pokrýva záujmy všetkých vekových skupín.

V ČR je kanál dostupný v 3. digitálnom terestriálnom multiplexe. Pre príjem preto postačuje set-top-box či televízor so zabudovaným DVB-T tunerom.

Prima ZOOM je od svojho štartu dostupná aj na satelite ASTRA 3B (23,5°E) pre zákazníkov satelitných platforiem Skylink a CS Link, a to ako pre majiteľov kariet Irdeto tak aj Cryptoworks.



Mohlo by vás ešte zaujímať