Reklama

Nová televízia FOOOR vstupuje na satelit, do kábloviek a IPTV

S novou televíziou FOOOR budú môcť už od úplného začiatku „fičať na zábave“ zákazníci väčšiny najvýznamnejších prevádzkovateľov retransmisie.

Skúšobné vysielanie stanice FOOOR si už v najbližších hodinách budú môcť naladiť zákazníci satelitných služieb Skylink a CS Link, FOOOR si v ponuke nájdu aj abonenti platformy Magio Sat.

Z káblových a IPTV operátorov sa licencovaná spoločnosť Markíza-Slovakia dohodla na šírení signálu televízie FOOOR s operátormi UPC Broadband Slovakia, Telekom, Orange Slovensko, Satro, Slovanet, Martico či Swan.
Pokračovanie nižšie:

Markíza-Slovakia v súčasnosti rokuje o zaradení stanice FOOOR s približne 130 ďalšími prevádzkovateľmi retransmisie. Ambíciou je dosiahnuť v krátkom čase čo možno najvyššiu penetráciu jej signálu po celom území Slovenska.

Ostrý štart vysielania televízie FOOOR je naplánovaný na pondelok 25. februára 2013, prvým odvysielaným programom bude o 17:25 komédia Prázdniny v Amerike.

Markíza group uvedením nového produktu na trh napĺňa svoju multikanálovú stratégiu, komediálna televízia plná non-stop zábavy vhodne obohatí doterajšiu trojicu komplementárnych staníc – plnoformátovú Markízu, najmä na ženského diváka zameranú Doma a „telku pre chlapa“ Dajto.

Spustenie televízie FOOOR je ďalším krokom ku skvalitneniu našej programovej ponuky a zlepšeniu našich mediálnych parametrov. Je to náš prvý žánrový kanál a očakávame od neho najmä vylepšenie zásahu a vysokej afinity pri oslovení cieľovej skupiny 20-45,“ povedal Matej Ribanský, riaditeľ Centra reklamy TV Markíza.

Ťažisko programovej štruktúry televízie FOOOR budú tvoriť sitcomy, filmové komédie a pôvodná zábavná tvorba z bohatého archívu materskej TV Markíza.

Sledovanosť stanice FOOOR bude meraná a reportovaná štandardne v rámci peoplemetrového projektu na Slovensku.



Budúce technické parametre programu na satelite ASTRA 3B:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 895 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: Áno
Provider: Skylink

(TV Markíza)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Váš bohatý archív nás nezaujíma, zlikvidujte ho a spáľte! My chceme vidieť nové filmy a seriály!!!

  2. Všade a vždy samá repríza,je to trapné.Nič nové nevedia dať…

  3. Všetok markizácky bordel má kariérny postup 😀 markiza – doma – dajto – fooor. Proste všetky relácie prechádzajú všetkými TV

  4. ferko
    Vďaka za komentár. Parametre sú však napísane v poriadku.

  5. Skylink zaraďuje do svojej ponuky v poslednej dobe samý odpad – Foor, bude aj Telka a Smíchov od Novy. Už sa teším ako kvôli takémuto odpadu zvýši Skylink ceny s odôvodnením že zvýšil ponuku (máme balík Kombi a na 2 TV kartu next, takže sa nerádím medzi tých čo chcú programy zadarmo, ale platiť za zbytočné stanice???)

    Oveľa viac by ma potešil Minimax, STV1 HD a JOJ HD.

Komentáre už nie sú povolené.