Reklama

Nová televízia FOOOR spustila svoje promo vysielanie na satelite ASTRA 3B (23,5°E)

Zákazníci satelitných platforiem Skylink a CS Link už môžu naladiť na svojich satelitných prijímačoch nový slovenský televízny kanál FOOOR. Vysielanie je dostupné na frekvencii 11 895 MHz a kódované systémom IRDETO ako aj Cryptoworks. Pre príjem zákazníkom platforiem Skylink a CS Link preto spostačuje okrem novej IRDETO a ICE IRDETO karty aj staršia karta Cryptoworks.
Pokračovanie nižšie:

Fooor spustí oficiálne svoje vysielanie v pondelok 25. februára 2013 o 17:25 hod. americkou komédiou Prázdniny v Amerike. V prvých dňoch vysielania sa objavia vo vysielaní tiež relácie ako Slávici na ulici, Partička, Smiechoty, Aj múdry schybí či Anderov rebrinák. Zo seriálov to budú Priatelia, Sabrina – mladá čarodejnica, Teória veľkého tresku, Frasier či Ženatý so záväzkami.

Prečítajte si tiež: Nová televízia FOOOR vstupuje na satelit, do kábloviek a IPTV

Technické parametre pre príjem:

Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 895 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: Áno
Provider: Skylink
Názov: FOOOR

Televízia obsadila miesto po Fashion TV, ak teda užívatelia Skylinku a CS Linku mali naladený tento kanál a nevymazali ho zo svojho prijímača, nájdu televíziu FOOOR práve na tejto pozícii.



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Starí dobrí Griswoldovci: 100x odvysielaní na Markíze, 50x na TV Doma, 10x na TV Dajto a teraz 1x, po prvý krát na TV Fooor… Pekný reťazec. Gratulujem k programovému rozvoju.

  2. Inak, ako vidím tieto staré zaprášené archívne veci, nový kanál by mohol mať jeden strašne výstižný názov, ktorý by sa aj slovne hodil do portfólia CME: Skleróza.

  3. Žeby „opakovanie matka múdrosti“? Pch…
    Tu nie, skôr HLÚPOSTI.

  4. Ludia dokedy sa tu bude na tematickych staniciach vysielat veci zo second handu?Opotrebovane co na zapade vyhodili?Som z toho smutny

  5. ako to mam naladit mame antik napiste prosim sem gmail neni pravy nemam ho a chcem naladit fooor

  6. dalši na nič kanal,keby už aspon prišli s detským tv programom ako je minimax alebo jimjam,ale tu na slovensku asi nie len stále dokola to iste….

Komentáre už nie sú povolené.