Reklama

Magazín SkylinkTV v tlačenej forme bude zasielaný už len po potvrdení zákazníkom

Satelitná platforma Skylink zasiela vybraným predplatiteľom spolu s magazínom SkylinkTV list v ktorom ich informuje o zmenách súvisiacich s magazínom, ktorý je pravidelne zasielaný zákazníkom s predplateným balíčkom Kombi, HD Plus, Multi HD a Komplet.
Pokračovanie nižšie:

Stále viac ľudí v poslednej dobe dáva prednosť elektronickej forme komunikácie pred tradičnou papierovou. Rozhodli sme sa nasledovať tento trend a zároveň uľahčiť životnému prostrediu. Budete možno prekvapení, ale na vytlačenie nášho magazínu sa každý rok spotrebuje takmer 400 ton papiera,“ informuje v liste svojich zákazníkov satelitná platforma Skylink.

Zákazníci tak majú po novom na výber, čí chcú dostávať magazín SkylinkTV v elektronickej, alebo v tlačenej forme do schránky. V prípade, že sa rozhodnú o tlačenú formu musia svoj záujem potvrdiť formou SMS správy (v cene 0,1 € vrátane DPH), alebo priamo cez zákaznícku zónu v registračných údajoch.

Pripomeňme, že magazín SkylinkTV, ktorý obsahuje nielen televízny program na dva týždne je zasielaný ako darček predplatiteľom balíčkov Kombi, HD Plus, Multi HD alebo Komplet od apríla 2011.

skylink_mTV

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Preco rovno nenapisu, ze je kriza a chcu setrit? 🙂

  2. Oni , že majú krízu , veď je to zločinecká skupina storočia, za šírenie programu pýtajú astronomické sumy a zdierajú ešte aj po 1,2 Euro.

Komentáre už nie sú povolené.