Reklama

Maďarská verzia Digi Sport 2 HD na satelite Thor 6 (0,8°W)

Ako sme už informovali satelitná platforma DIGI TV spustila pre svojich maďarských zákazníkov na družici Thor 6 (0,8°W) svoj prvý multiplex, ktorý obsahuje programy vo vysokom rozlíšení. K doterajším štyrom programom Digi Sport 1 HD, Digi World HD, M1 HD a Sport 1 HD pribudol už aj kanál Digi Sport 2 HD. Celkovo je tak teraz na transpondéri s frekvenciou 11 823 MHz dostupných päť programov vo vysokom rozlíšení.
Pokračovanie nižšie:

Počas písania tejto správy boli kanály Digi Sport 1 HD, Digi World HD a Sport 1 HD dočasne dostupné nekódovane (FTA). Ostatné kanály boli samozrejme kódované v systéme Nagravision.

Pripomeňme, že okrem Maďarska pripravuje platforma DIGI TV rozšíriť svoju ponuku o HD programy aj pre našim zákazníkov na Slovensku. Prvé HD satelitné prijímače by mali byť k dispozícii už koncom tohto mesiaca.

Zákazníkom v Maďarsku budú dodávané HD satelitné prijímače značky KAON NA 1000HD.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 823 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: Áno (Nagravision)
Provider: RCS

DigiSport1HD_HU

DigiWorld_HD_HU

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Je tam naozaj vynikajúci obraz, na všetkých kanáloch. Prekvapilo ma to. Je to doslovne ukážková kvalita u HD kanálov. Aj tie DIGISporty aj Sport 1 HD aj DIGI World HD sú nádherné. Včera som sa trošku pozrel na DIGI World HD, môžem povedať, že aj po tej obsahovej stránke top. Čudoval som sa, že vedia vytvoriť niečo takéto in-house namiesto kanálov Discovery. Navyše v 16:9 a v HD. Palec hore.

  2. Už je to v kóde. Sa čudujem prečo neponúkajú CAM modul aj s kartou. Bolo by to určite zaujímavejšie a konkurencie schopné.

Komentáre už nie sú povolené.