Reklama

ČR: Telka získala licenciu, odštartuje 22. februára 2013

Na dnešnom zasadnutí českej Rady pre rozhlasové a televízne vysielanie získala spoločnosť CET 21 licenciu pre svoju siedmu stanicu s názvom Telka, ktorá bude šírená terestriálne. Telka odštartuje v závere osláv 19. narodenín televízie Nova v piatok 22. februára 2013 o 14:00 hod. a to konkrétne programom Nova sebe, ktorý divákom pripomenie všetky jubilejné relácie vysielané k výročiam televízie Nova. Následne od 17:35 sa budú môcť diváci pozrieť na úvodný pilotný diel seriálu Ulica, z ktorého osem sezón Telka odvysiela od začiatku. Od 20:00 potom Telka odvysiela legendárnu reláciu Novoty, na ktoré sa diváci môžu následne tešiť každý piatok.
Pokračovanie nižšie:

Nová televízia Telka bude prinášať svojim divákom úspešné relácie a seriály, ktoré už boli odvysielané na hlavnom kanále TV Nova. Medzi ne patrí napr. seriál Ulica, Poisťovňa šťastia, alebo Ordinácia v ružovej záhrade.

Koncept vysielania zloženého z legendárnych relácií z dielne televízie Nova, z ktorých väčšina v čase svojho vysielania v priemere vysoko presahovala 50% hranicu podielu na sledovanosti, vhodne dopĺňa existujúce portfólio staníc skupiny Nova a prináša divákom televíziu tak, ako ju poznajú a majú radi. Diváci vo výskumoch často deklarujú, že im tieto programy chýbajú. Teda existuje veľký dopyt, čo vidíme aj z obľuby, ktorú retro relácie majú naprieč súčasnou ponukou televíznych staníc, „hovorí Jan Andruško, generálny riaditeľ skupiny Nova.

„V prípade že Telka svojimi výsledkami predčí naše očakávania, sme pripravení programové schéma do budúcnosti doplniť aj vhodne cielenou akvizíciou,“ dodává Jan Andruško.

Telka bude spoločne s FANDOU a SMÍCHOVOM dostupná v štvrtom multiplexe vrámci ČR ako aj u vybraných káblových a IPTV sieťach po celej ČR. Jednania prebiehajú aj so satelitnou platformou Skylink.

19_narozeniny

Mohlo by vás ešte zaujímať