Reklama

Česká verzia Sport2 HD spustí svoje vysielanie už zajtra

Rastúcemu záujmu televíznych divákov o vysielanie vo vysokom rozlíšení (HD) vychádza v ústrety mediálna spoločnosť Chello Central Europe. V piatok 22. februára 2013 spustí HD verziu obľúbenej platenej stanice Sport2, ktorá bude dostupná domácnostiam v Slovenskej ako aj Českej republike. V natívnom rozlíšení si budú môcť športový fanúšikovia vychutnať napríklad futbalovú La Ligu vrátane legendárneho El Clásico, tenisové turnaje ATP500 za účasti hviezdnych hráčov absolútnej svetovej špičky alebo kvalifikačné zápasy Španielska a Nemecka na futbalové majstrovstvá sveta. V natívnom HD budú pripravené aj všetky stretnutia Slovana Bratislava v play-off Kontinentálnej hokejovej ligy.
Pokračovanie nižšie:

Nová televízia Sport2 HD sa už v piatok stane súčasťou ponuky satelitného operátora FreeSAT by UPC Direct a budú ju tak môcť naladiť predplatitelia ako v Slovenskej tak aj v Českej republike. Zaradenie programu do ďalších platforiem sa pripravuje.

Priaznivcov futbalu určite poteší pravidelné HD vysielanie známej španielskej futbalovej ligy s Ronaldom a Messim a už počas premiérového pôsobenia Slovanu Bratislava v KHL budú vo vysokom rozlíšení vyrobené všetky ich zápasy vo vyraďovacej časti. V špičkovej HD kvalite prinesieme aj ďalšie významné športové udalosti z domova a zo sveta, „uviedol za prevádzkovateľa Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

Na sledovanie Sport2 HD je potrebný nielen televízor s Full HD alebo HD Ready funkcií obrazu, ale aj HD set-top-box od operátora, samozrejmosťou je mať aktivovaný programový balíček zahŕňajúci Sport2 HD.

Obsah vysielania staníc Sport2 a Sport2 HD bude identický, rozdiel bude len v obrazovej kvalite.

Mohlo by vás ešte zaujímať