Reklama

Žilinská lokálna televízia TV 56 nevysiela

V Žiline prestala vysielať od nového roku lokálna televízia TV 56, ktorú mohli prijímať diváci ako prostredníctvom lokálneho multiplexu DVB-T tak aj vo vybraných káblových rozvodoch v Žiline. Ako uvádza samotná televízia na svojich internetových stránkach, televízia nevysiela kvôli technickej odstávke. Samotná odstávka ma trvať až do konca januára 2013.
Pokračovanie nižšie:


Žilinská lokálna televízia TV 56 prináša svojim divákom vždy aktuálne informácie o dianí v meste. Vo vysielaní však nechýbajú ani tématické magazíny či dokumenty.

TV 56 bola aj súčasťou lokálneho digitálneho multiplexu (DVB-T), ktorý vysielal na 56. kanáli z vysielača Žilina – Veľké Hradisko vďaka čomu mohli televíziu prijímať aj v mestách Bytča či Kysucké Nové Mesto. Vysielanie lokálneho multiplexu však už nie je dostupné niekoľko týždňov. Podľa našich informácii TV 56 už vyradil aj jeden poskytovateľ káblovej televízie v Žiline.

Po vypnutí DVB-T multiplexu a vyradenie televízie TV 56 z káblových rozvodov môže znamenať aj koniec samotnej televízie.

Mohlo by vás ešte zaujímať