Reklama

V januári môžeme očakávať len tri odstávky DVB-T vysielačov

Prevádzkovateľ celoplošných multiplexov (MUX2, VP MUX a MUX4), spoločnosť Towercom dnes zverejnila zoznam plánovaných odstávok DVB-T vysielačov, ktoré sa budú týkať konkrétne vysielačov Poprad – Kráľova hoľa, Ružomberok – Úložisko a Nové mesto nad Váhom – Veľká Javorina.
Pokračovanie nižšie:


Dve odstávky sa budú týkať ako verejnoprávneho multiplexu tak aj druhého multiplexu, len na vysielači Nové mesto nad Váhom – Veľká Javorina bude odstávka iba druhého multiplexu.

Kompletný zoznam odstávok DVB-T vysielačov v januári 2013:
15.1.2013 od 01:00 do 06:00 hod., MUX VP, Vysielač: Poprad – Kráľova hoľa
17.1.2013 od 01:00 do 06:00 hod., MUX2, VP, Vysielač: Ružomberok – Úložisko
29.1.2013 od 01:00 do 05:00 hod., MUX2, Vysielač: Nové mesto nad Váhom – Veľká Javorina

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Prosim o oznamenie o odstavkach DVB-T na mesiac februar.a pozametajte poriadne nech uz tam mate miesto aj pre nove TV na slovensku vy darmozraci slovenskeho DVB-T

  2. Otazka by mala zniet, preco TU SR dovoli monopol? Ale to uz sme niekde inde. Kazdopadne Towercom zaplatil za licenciu do statneho rozpoctu a nie male peniaze. Ak multiplexy nezaplni je to len jeho vec a Towercom sa vie kolko ho stoji prevadza prazdnych multiplexov… Zrejme im to vsak nevadi.

  3. nie nevadi zaplati im to STV za sirenie a samozrejme koncovy uzivatel cize mi co platime koncesionarske poplatky.TOWERCOM NICITEL DVB-T NA SLOVENSKU.

Komentáre už nie sú povolené.