Reklama

Skylink ešte stále jedná o zaradení MiniMaxu do svojej ponuky

Ako sme vás už dnes informovali v predchádzajúcej správe, satelitná platforma CS Link už odpojila detský program MiniMax na satelite ASTRA 3B (23,5°E). Aj napriek tomu však o zaradení MiniMaxu do ponuky sesterskej platformy Skylink ešte stále nie je rozhodnuté a kľudne sa v nej môže objaviť.
Pokračovanie nižšie:


Na našu otázku, či je už definitívne rozhodnuté, že sa detský kanál MiniMax neobjaví v ponuke Skylinku nám člen predstavenstva M7 Group Jaromír Glisník odpovedal, že ešte stále prebiehajú jednania. „O možnom zaradení do ponuky Skylinku jednáme. Ako ďalej dodal: „slovo definitívne ešte nie je na mieste. Pokiaľ sa nám podarí dosiahnuť obojstrannej výhodnej zmluvy, program zaradíme“.

Pripomeňme, že Skylink pridal už do svojej ponuky napr. programy AXN, Prima family HD či Film+, ktoré ešte v čase konkurenčného boja medzi oboma platformami mala iba platforma CS Link.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tiež pridali HBO2 …

    A keď už aj pridajú MINIMAX dak ho dajú v MPEG-4 na 200% a asi aj jednajú o MINIMAX a večer MEGAMAX…!

  2. Megamax je otrasná stanica, plná násilných rozprávok pre staršie deti. Tie kórejske rozprávky sú divné, plné násilia. Dúfam že bude čistý Minimax.

  3. Striedacím kanálom Minimaxu večer, resp. v noci je Animax (japonské animé, shows, seriály pre väčších), nie Megamax. Megamax je osobitný kanál pre násťročných chlapcov s Transformermi a pod.

Komentáre už nie sú povolené.