Reklama

RVR zčala správne konanie voči prevádzkovateľovi Nitrička media

Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) na svojom poslednom zasadaní, ktoré sa konala v utorok 15. januára začala správne konanie voči prevádzkovateľovi retransmisie Nitrička media s.r.o. vo veci možného porušenia § 17 ods. 1 písm. c) ZVR v súvislosti s poskytovaním retransmisie programových služieb Hustler TV, Daring! TV, Prima Family, Prima COOL, Prima Love, Barrandov, Viasat History, Viasat Explorer, Sport 1, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Nova, Nova Sports, Nova Cinema, Minimax, Óčko, Eurosport CZ, MTV Hits, Discovery Central Europe, Musiq 1, ČT 2, ČT 24, TV Lux, Cinemax, Cinemax 2, HBO, HBO 2 bez súhlasu ich pôvodných vysielateľov.
Pokračovanie nižšie:


Nitrička media s.r.o. prevádzkuje v Nitre káblovú televíziu prostredníctvom systému MMDS (2,1-2,3GHz). Spoločnosť má vlastný vysielač umiestnený na vysielači Nitra – Zobor, cez ktorý šíri okrem vlastného kanála TV Nitrička aj Slovenské a České programy a to úplne zadarmo.

Okrem toho spoločnosť ponúka svoj kanál TV Nitrička aj prostredníctvom lokálneho multiplexu v Nitre z vysielača Nitra – Klokočina na 54. kanáli.

Mohlo by vás ešte zaujímať