Reklama

Nová éra SuperStar odštartuje už 10. februára!

Nová éra SuperStar sa začne v nedeľu 10. februára 2013! Televízia Markíza v tento deň so štartom o 20:20 odvysiela prvý castingový zostrih z tretej série česko-slovenskej verzie celosvetovo úspešnej speváckej súťaže.

Kto sa stane novou SuperStar? Niekoľko tisíc spevákov zo Slovenska a Česka sa pokúsi presvedčiť nekompromisnú porotu v zložení Paľo Habera, Ondřej Soukup a Ewa Farna, že len oni si zaslúžia stať sa novým speváckym idolom.
Pokračovanie nižšie:


Takmer štyri mesiace budú sprevádzať televíznych divákov i súťažiacich novou SuperStar moderátorské talenty Zorka Kepková a Roman Juraško.

Nová SuperStar bude v porovnaní s predchádzajúcimi ročníkmi úplne iná. Prinesie ešte vyššiu divácku atraktivitu, bude výrazne zdynamizovaná a ponúkne oveľa viac live prenosov, v ktorých už budú rozhodovať televízni diváci.

Ďalšou novinkou v rámci osvedčeného formátu je väčšie využitie prvkov reality šou. Súťažiaci budú spolu bývať v exkluzívnej vile s nahrávacím štúdiom a väčší dôraz bude kladený na ich životné príbehy.

„SuperStar je nová už v základných prvkoch, ktoré sme zmenili. Vychádzali sme zo zahraničných verzií, kde majú so šou už oveľa väčšie skúsenosti,“  povedal režisér a kreatívny producent SuperStar Pepe Majeský. „Čo je však najpodstatnejšie, máme dobrých spevákov a dobrú porotu. To sú základné piliere, na ktorých táto šou stojí,“ dodal.

Dvanásť finalistov v SuperStar zabojuje o hlavnú výhru v súhrnnej výške 100-tisíc eur. Vyraďovacie „rozhodnutia“ budú TV Markíza a TV Nova vysielať po novom v ten istý deň ako samotné súťažné kolá, diváci tak na meno vypadávajúceho finalistu nebudú musieť čakať až do ďalšieho večera.

SuperStar_porota

(PR TV Markíza)

Mohlo by vás ešte zaujímať