Reklama

Legendy popu na Jednotke aj v roku 2013

Obľúbený hudobno-zábavný program RTVS Legendy popu pokračuje. Piatkový večer na Jednotke bude opäť venovaný najväčším slovenským a českým hitom. Legendy popu- to sú hviezdy, ktorým čas neubral na lesku a sláve a piesne, ktoré si spieva niekoľko generácií. Nesmrteľné hity najväčších legiend bude spievať mladšia generácia spevákov a hudobníkov. V piatok 11. januára o 20.10 na Jednotke štartuje v poradí štvrtá séria a prvé vydanie v roku 2013 bude venované piesňam Marcely Laiferovej. Priaznivci legendárnych hitov českej a slovenskej populárnej hudby si prídu na svoje aj počas ďalších piatkov, keď si na obrazovkách Jednotky zaspomíname napríklad aj na nezabudnuteľné skladby Hany Hegerovej či Marie Rottrovej.
Pokračovanie nižšie:


Prvé vydanie programu Legendy popu v tomto roku bude venované hitom speváčky Marcely Laiferovej – zaznejú skladby Sedem čiar, Pod bielou alejou, Dávna pieseň, Potom príde víkend, Slová, Hrdá láska, Posledná láska. Na scéne vystúpia Barbora Švidraňová, Adam Ďurica, Dominika Šuľáková, Zuzana Mikulcová, Natália Hatalová, Ivana Poláčková, Katarína Hasprová a samozrejme jedinečná legenda popu Marcela Laiferová, ktorá zaspieva dve piesne – Lampy už dávno zhasli a Žiť za to stálo. Na glosátorskú sedačku prijali pozvanie Jozef Bednárik, Nora Beňačková a Zoro Laurinc.

Pre fanúšikov programu Legendy popu sme pripravili aj špeciálnu podstránku na webe legendypopu.stv.sk, na ktorej nájdu množstvo zaujímavých rozhovorov, profily legiend či súťaže o voľné vstupenky na priamy prenos, stretnutia s legendami a pod. Špeciálna stránka Legiend popu na Facebooku dáva divákom možnosť vyhrať vstupenky na priame prenosy štvrtej série.

Legendypopu, šou plnú emócií a spomienok na najväčšie hudobné osobnosti vysielame na Jednotke každý piatok od 20.10 a v repríze v sobotu predpoludním. Táto šou vám ukáže hviezdy tak, ako ste ich doteraz ešte nevideli a hlavne nepočuli!

(RTVS)

Mohlo by vás ešte zaujímať