Reklama

CS Link už bez platených programov. Spektrum SD a Universal Channel definitívne na 23,5°E skončili

Spoločnosť M7 Group S.A., prevádzkovateľ satelitných platforiem Skylink a CS Link dnes informoval v tlačovej správe o definitívnom odpojení platených programov CS Linku od oboch systémov podmieneného prístupu (CryptoWorks a Irdeto). Pre zákazníkov s dekódovacou kartou CS Link to znamená, že už nemôžu prijímať platené programy a to aj napriek tomu, že majú novú dekódovaciu kartu CS Link Irdeto. V prípade záujmu o príjem platených programov si tak musia svoju súčasný kartu CS Link vymeniť za novú Skylink (Skylink Výmena).
Pokračovanie nižšie:


Doterajším predplatiteľom CS Linku s platenou ponukou boli zaslané nové karty. „Zákazníkom, ktorí mali predplatený niektorý z balíčkov CS Link, boli v minulom roku zaslané zdarma nové karty Skylink Výmena s predplateným balíčkom Skylink rovnakej úrovne a s rovnakým dátumom konca predplatného,“ informovala M7 Group S.A..

Počas písania tejto správy bol ešte systém podmieneného prístupu CryptoWorks a Irdeto (CAID: 0D0F a 0666) aktivovaný u platených programov CS film/CS mini, Nova sport, Leo TV, NG Wild, NGC, AXN Crime, AXN, AXN Sci-fi a MiniMax. Kanály Spektrum v SD verzii (11 875 MHz), Sport 2 (12 070 MHz) a Universal Channel (11 875 MHz) boli už definitívne na satelite ASTRA 3B (23,5°E) odpojené.

Mohlo by vás ešte zaujímať