Reklama

CS Link odpojil dnes aj detský kanál MiniMax a kanály AXN

Satelitná platforma CS Link dnes odpojila na družici ASTRA 3B (23,5°E) aj detský kanál MiniMax. Stalo sa tak jeden deň po odpojení programov Spektrum (SD), Universal Channel a Sport 2. Okrem toho došlo aj k premenovaniu programových pozícií po troch kanáloch AXN (AXN CS, AXN Sci-fi, AXN Crime) na TEST1, TEST2, TEST3 a k odpojeniu podmieneného prístupu Cryptoworks a Irdeto u zvyšních platených programov (CAIDy: 0D0F a 0666).
Pokračovanie nižšie:


Odpájanie platených programov z ponuky CS Linku je tak v záverečnej fáze a platené programy v satelitnej ponuke CS Linku sú už definitívne minulosťou. S dekódovacou kartou CS Link je tak už môžné prijímať už len ponuku základných slovenských a českých programov.

Pripomeňme, že spoločnosť M7 Group zvažovala ešte zaradenie kanálu MiniMax do ponuky platformy Skylink a dlhšiu dobu aj jednala s prevádzkovateľom tohto detského kanálu. Po dnešnom odpojení je už ale zrejme jasné, že sa obe spoločnosti nedohodli a MiniMax sa v najbližšej dobe v Skylinku neobjaví.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Veru, veru, za čo treba platiť, to Skylink nezafinancuje. Ani Minimax, ani AXN-ky (Crime, Sci-Fi), ani Universal, ani Smíchov. Pridávanie kanálov ide ľahko len vtedy, keď si kanál distribúciu sám zaplatí (Dajto, Pětka, Prima Zoom, …).

Komentáre už nie sú povolené.