Reklama

Von sa dostali kľúče Cryptoworks pre nelegálny príjem satelitnej platformy Skylink

V priebehu včerajšieho dňa niekto zverejnil na internete tzv. kľúče starého kódovacieho systému Cryptoworks (CAID: 0D03), vďaka čomu je možné sledovať ponuku satelitnej platformy Skylink aj bez dekódovacej karty. Spoločnosť M77 Group, však už pred niekoľkými týždňami dokončila odpájanie kódovacieho systém Cryptoworks u platených a prémiových programov, preto nie je pre nich situácia až tak závažná. Pomocou kódov je tak možné sledovať len základné slovenské a české programy, ktoré sú súčasťou balíčka DIGITAL.
Pokračovanie nižšie:


Podľa informácií, ktoré máme, spoločnosť M77 Group o hacknutí systému Cryptoworks vie a pracuje už na skomplikovaní či znemožnení tohto nelegálneho príjmu. Pre náš portál to potvrdil aj samotný šéf Skylinku Jaromír Glisník. „Existuje niekoľko spôsobov, ako pirátstvo skomplikovať. U systému CryptoWorks však končí tento rok podpora zo strany Irdeta. Naše možnosti sú teda obmedzené. Ale pracujeme na tom.„.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nie je to už skoro jedno? Síce, keď na základných programoch ten CryptoWorks ešte nejaký ten čas zostane, tak platiči servisného môžu začať uvažovať. Samozrejme, len krátkodobo.

  2. Ono tie kľúče kolujú internetom už niekoľko mesiacov.

Komentáre už nie sú povolené.