Reklama

Towercom dnes nainštaloval nové vysielače na Kamzíku

Po technologických úpravách na anténovom systéme na Kamzíku (realizované začiatkom decembra 2012) boli dnes inštalované aj nové vysielače pre druhý ako aj verejnoprávny multiplex. Zavŕšením týchto zmien sa podstatne zvýši komfort príjmu televíznych programov v interiéri pre verejnoprávny aj komerčný digitálny multiplex v Bratislave. Takmer až o polovicu stúpne pri vnútornom príjme pokrytie obyvateľstva verejnoprávnym multiplexom a o tretinu pri druhom multiplexe.
Pokračovanie nižšie:


Nespornou výhodou týchto úprav pre individuálnych divákov je použitie izbových antén v domácnostiach resp. možnosť mobilného príjmu, čo ocenia ľudia v neustálom pohybe (napr. taxikári, novinári, záchranári,…).

Diváci nielen v Bratislave môžu pocítiť pozitívnu zmenu vo vysielaní DVB-T, ale aj diváci vzdialenejších oblastí, ktorí boli mimo oblasť pokrytia, budú môcť sledovať obľúbené vianočné programy v digitálnej kvalite cez anténu.

Spoločnosť Towercom, a.s. tak úspešne nadviazala na sériu vianočných darčekov v predchádzajúcich rokoch. Jeden z prvých darčekov bolo spustenie DVB-T vysielania predvečer Vianoc v roku 2009, ďalšie darčeky v spolupráci s Rozhlasom a televíziou Slovenska dostali diváci v podobe vysielania JEDNOTKY v HD kvalite, či rozšírenie programovej ponuky o rozhlasové programy vo verejnoprávnom multiplexe.

(Towercom)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. …..myslim, ze dnes by bolo najväcsim vianocnym darcekom pre Slovensko, keby distribuciu DVBT signalu prenechali niekomu, kto ma skutocny zaujem o distribuciu tohto signalu

  2. No super mantáci..po zlepšení prijmu na K.56.sa zhoršil príjem na K.55. Ste mantáci neskutočné

  3. Zhoršil sa signál ? Tak , skuste znovu preskenovať- naladiť , bude to lepšie.

  4. naco antenne systemy dokryvace atd?tam keby radsej TOWERCOM obohatil TV ponuku.Mame DAJTO a dalsie ktore by aj vysielali ale?TOWERCOM chce vela.jaaaaj to cesi tym to mysli vsetko im frci v DVBt nova stanica jedna za druhou a hned dvb t.a nase TV v ustrani pred likvidacnymi cenami naseho super TOWERCOMU.No co k tomu dodat …..skoda pisat budu len nadalej hlasit odstavky vysielacou kazdy mesiac naco sa im mozu obcania z vysoka VY…AT.

Komentáre už nie sú povolené.