Reklama

freeSAT by UPC Direct zaraďuje oficiálne do svojej ponuky kanály STORY4 a STORY5

Nový kanál v maďarčine STORY4 zavádza do svojej siete na Slovensku freeSAT, značka patriaca lídrovi v oblasti poskytovania televíznych služieb v strednej a vo východnej Európe, spoločnosti UPC DTH S.à r.l.

STORY4 ponúka širokú škálu maďarského a medzinárodného obsahu v maďarčine. Všetci zákazníci freeSAT-u tak budú môcť sledovať seriály ako Lost, NCIS, Rex felügyelő, Született feleségek, Poirot, Miss Marple, Dallas, Váratlan utazás, Hetedik mennyország a rozmanitú ponuku telenoviel. Kanál odvysiela tiež prenosy druhej najprestížnejšej európskej futbalovej pohárovej súťaže – Európskej ligy. Nájsť zábavu v programe tohto kanálu môže každý člen rodiny.
Pokračovanie nižšie:


Obsah programu kanála STORY5, ktorý bude k dispozícii predplatiteľom balíčka freeSAT medium, tvoria romantické série a telenovely. Okrem nich tento kanál vysiela rad relácií o životnom štýle, bývaní, kultúre a talkshow (napríklad populárnu reláciu Andrey Szulákovej).

„Sme radi, že môžeme obohatiť našu programovú ponuku o tieto zaujímavé maďarské kanály. Naše balíčky sú tak rôznorodejšie a dávajú našim maďarsky hovoriacim zákazníkom na Slovensku možnosť väčšieho výberu, a to bez dodatočných nákladov,“ hovorí Jiří Kraval, riaditeľ marketingu a predaja UPC DTH pre Slovensko.

Kanály STORY4 a STORY5 prevádzkuje spoločnosť Sanoma Digital Media, ktorú vlastní Sanoma Media Budapešť, druhá najväčšia mediálna spoločnosť v Maďarsku. Sanoma prevádzkuje aj kanály vo Fínsku, v Holandsku a Belgicku.

(PR freeSAT)

Mohlo by vás ešte zaujímať