Reklama

DIGI TV v Maďarsku sa dohodlo s HBO na novej zmluve

Prevádzkovateľ satelitnej platformy DIGI TV v Maďarsku, spoločnosť RCS/RDS sa dohodla na novej zmluve s prevádzkovateľom prémiových kanálov HBO a Cinemax. Zmluva je platná na najbližšie dva roky a DIGI TV v Maďarsku tak môže ponúkať populárne filmové kanály aj naďalej. Podľa zverejnených informácií je zmluva medzi HBO a DIGI TV platná do 31. decembra 2014.
Pokračovanie nižšie:


Na základe zmluvy bude ponúkať DIGI TV pre maďarských zákazníkov tri programové balíčky. A to konkrétne HBO PAK (HBO, HBO2, HBO Comedy), HBO MAXPAK (HBO, HBO2, HBO Comedy, Cinemax) a samostatný kanál Cinemax.

Ceny za programové balíčky sú nasledovné: HBO PAK 1700 Ft (5,93 €), HBO MAXPAK 2000 Ft (6,98 €), a Cinemax 1200 Ft (4,19 €).

Len pre porovnanie napr. satelitná platforma Skylink u nás ponúka balíček HBO Standard, ktorý obsahuje kanály HBO, HBO2 a HBO Comedy za 8,9 €/mesačne. U platformy freeSat by UPC Direct je cena stanovená pri 12 mesačnej viazanosti 6,6 €.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nechapem preco DIGI v Madarsku a v Rumunsku ponuka siroku skalu programov,aj hd aj mobilnu tv a internetovu tv cez usb do pocitaca a na Slovensku je to jeden odpad,ktory uz nie je ani konkurencie schopny,kvalita obrazu je mizerna!

  2. Lebo nemaju na to!!!Všetko sa tu rozkrada,asi preto je mizerna kvalita obrazu…………….

Komentáre už nie sú povolené.