Reklama

Nat Geo Wild od 27. novembra 2012 vo formáte 16:9

Spoločnosť National Geographic Channels International (NGCI) oznámila, že po úspešnom spustení vysielania TV kanálu National Geographic Channel vo formáte 16:9 ešte v júli tohoto roku prejde aj kanál Nat Geo Wild na tento širokouhlý formát. Predpokladaný dátum štartu trvalého vysielania kanálu Nat Geo Wild vo formáte 16:9 je 27. novembra 2012.
Pokračovanie nižšie:


Teší ma, že po dlho očakávanom prevedení nášho srdcového kanálu National Geographic Channel na širokouhlý formát môžem potvrdiť, že sme úspešne dokončili fázu príprav k tejto zmene aj u Nat Geo Wild a čoskoro tak pristúpime k ďalšiemu kroku v našom dlhodobom vývoji,“ povedal regionálny riaditeľ pre strednú a východnú Európu Carlos Ortega. „Veríme, že týmto jednoznačným skvalitnením našich služieb a programu, ktorý venujeme tým najlepším dokumentom z divokej prírody, potešíme našich existujúcich divákov a získame si rovnako aj nových priaznivcov.

Nat Geo Wild ponúka najintímnejšie stretnutie s divočinou, od najodľahlejších kútov Zeme cez hrôzostrašné hlbiny oceánov až po chránené parky. Predstavuje život v divokej prírode, zemetrasenia, hurikány, sopečné činnosti, tsunami či dôsledky zmien klímy na svetové ekosystémy a kladie silný dôraz na ochranu životného prostredia a ekológiu. Od roku 2011 vysiela kanál Nat Geo Wild na území Českej a Slovenské republiky v českej audio verzii.

Mohlo by vás ešte zaujímať