Reklama

Detský kanál Megamax od decembra lokalizovaný aj pre náš trh

Spoločnosť Chello Central Europe prinesie už začiatkom decembra tohto roku na náš trh novú detskú platenú televíziu s názvom Megamax, ktorá sa zameriava na chlapcov vo veku od 7 až do 14 rokov. Megamax nie je žiadnou novinkou, svoje vysielanie spustil ešte koncom minulého roku v Maďarsku a teraz po takmer roku vysielanie vstupuje aj na náš trh.
Pokračovanie nižšie:


Vysielanie kanálu Megamax bude plne lokalizované už od decembra. V súčastnosti nie je známe akí poskytovatelia tento nový detský kanál ponúknu svojim zákazníkom. Najbližšie však k tomu má platforma freeSAT by UPC Direct, ktorej bude stačiť pridať len potrebnú lokalizáciu, keďže maďarskú verziu Megamax ponúka už v súčasnosti jej sesterská UPC Direct na satelite Thor (0,8°W).

Megamax vyplní medzeru na našom audiovizuálnom trhu zábavy pre chlapcov vo veku od 7 do 14 rokov. Vo svojom vysielaní prináša špičkové dobrodružné animované seriály z celého sveta. Kanál vysiela denne v čase od 6:00 do 22:00 hod.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Len aby ta lokalizacia nebola ako pri ostatnych programoch, sama cestina. Decka uz ani nepamataju kedy videli nejaku rozpravku po slovensky. Kedysi si clovek povedal, ze aspon budu rozumiet cesky. Lenze teraz je tej cestiny uz moc.

  2. Presne tak súhlasím na 1000%. Ak nebudú detské programy lokalizované do Sk nedať im licenciu.

  3. Tiež mi napríklad nie je jasné, prečo nemá Slovensko jednu detskú stanicu, kde by sa vysielali klasické rozprávky. Ak nie sú peniaze, spojiť by sa mohli napr. krajiny V4 príp. Rusko a vysielať vlastné rozprávky, každý v svojej jazykovej mutácii. No nebavilo by dnešné deti No počkaj zajac, Macko Uško, Maťko a Kubko, Arabela…. fakt neviem, prečo to ešte STVčku nenapadlo spojiť sa s okolitými verejnoprávnymi TV a uviesť spolu detský kanál. Však deti sa rodia stále a náklady by si podelili. To, že deti nemajú žiadne rozprávky v slovenčine, vnímam ako veľký problém, už začínajú hovoriť po česky. Smutné.

Komentáre už nie sú povolené.