Reklama

Telekom predstavil zimnú akciovú ponuku na digitálnu televíziu Magio

Telekom dnes predstavil svoju zimnú akciovú ponuku na digitálnu televíziu Magio, ktorú zákazníci môžu využívať prostredníctvom metalickej, optickej ako aj satelitnej technológie.

Zákazníci sa môžu tešiť na samoinštaláciu za 0 €, ešte nižšie ceny počas prvého polroka využívania služby, balíček kanálov HBO+Cinemax na 3 mesiace zadarmo alebo si môžu vybrať novinku v podobe balíčku Filmový Premium rovnako na 3 mesiace zadarmo. V prípade IPTV je plusom aj čoraz obľúbenejší 7-dňový Magio Archív na 3 mesiace bezplatne (následne 1,49 € mesačne s možnosťou kedykoľvek zrušiť).
Pokračovanie nižšie:


Aktivačný poplatok na prvý Magio Box je 0 €. Podmienky vianočnej akciovej ponuky platia pri 24-mesačnej viazanosti, pričom všetky ceny sú uvedené s DPH. Platnosť kampane je od 15. októbra do 1. januára 2013.

Vianočná akciová kampaň na digitálnu televíziu Magio 
Magio TV / Magio TV Optik

Akciová cena platná prvých       6 mesiacov

Akciová cena zostávajúcich 18 mesiacov

Start

5,99 €

5,99 €

Klasik

5,99 €

14,99 €

Komplet

5,99 €

16,99 €

Magio Sat

Akciová cena platná prvých       6 mesiacov

Akciová cena zostávajúcich 18 mesiacov

Start

5,99 €

5,99 €

Klasik

5,99 €

12,99 €

Komplet

5,99 €

14,99 €

Zákazníkovi sa naďalej oplatí využívať viacero služieb od Telekomu, ako je napr. Rodinná linka alebo Magio internet, vďaka čomu si môže uplatniť 2 alebo 5 € zľavu z mesačných poplatkov v prípade kombinácie služieb (tzv. Double a Triple Play). Zľava bude zákazníkom uplatnená podľa zvoleného balíka od 7. mesiaca využívania služby a platí aj v prípade kombinácie služieb Magio TV Klasik / Komplet a niektorého z programov Rodinnej pevnej linky.

Mohlo by vás ešte zaujímať