Reklama

freeSAT by UPC Direct plánuje umožniť svojim zákazníkom používať nielen dve, ale až tri karty

Spoločnosť UPC DTH, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu freeSAT by UPC Direct, chce poskytnúť svojim zákazníkom do domácnosti nielen druhú, ale aj tretiu kartu (poprípade kartu aj so set-top-boxom) za výhodných podmienok. Informovali o tom zástupcovia satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct na dnešnom stretnutí so svojimi partnermi.
Pokračovanie nižšie:


Druhú kartu platforma v Slovenskej republike už poskytuje, nie je to žiadna novinka. Tretiu dekódovaciu kartu do domácnosti bude možné získať už čoskoro. Zároveň sa pripravujú aj nové podmienky pre získanie druhej, poprípade tretej karty do domácnosti. Pričom na každej karte bude aktivované presne to isté ako na prvej hlavnej karte.

Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk bude môcť zákazník získať nielen druhú (freeSAT twin) kartu, ale aj druhý satelitný prijímač do prenájmu. V prípade karty a prijímača by mala byť zákazníkovi účtovaná cena 6€/mesačne za druhú kartu + prijímač. V prípade poskytnutia samostatnej karty si bude účtovať prevádzkovateľ za túto kartu len 4€. Navyše ak zákazník bude mať predplatený ešte aj akýkoľvek prémiový balíček (napr. freeSAT plus, HBO Pak atď.) získa ešte zľavu 2€ z poplatku druhej či tretej karty. Zákazník teda za druhú samostatnú kartu nebude platiť 4€/mesačne ale len 2€.

Pripomeňme, že druhú a tretiu kartu poprípade spolu s kartami aj satelitné prijímače poskytuje freeSAT by UPC Direct už v Českej republike. Na Slovensku sa počíta so zavedením už v najbližších týždňoch, keďže aktuálne prebieha implementácia do systému.

Mohlo by vás ešte zaujímať