Reklama

Digi TV pripravuje nový kanál s názvom Digi Animal World

Rumunská spoločnosť RCS/RDS požiadala mediálneho regulátora v Rumunsku CNA (obdoba našej RVR) o udelenie licencie pre nový televízny kanál s názvom Digi Animal World. Stanica má vysielať programy od rôznych producentov a zameriavať sa má na dokumenty o zvieratách.
Pokračovanie nižšie:


RCS/RDS požiadala o licenciu 5. októbra, teda pár dní po tom čo spustila dva nové dokumentárne kanály Digi World a Digi Life.

Pripomeňme, že spoločnosť prevádzkuje už kanály: Digi 24 HD, Digi Film, Digi Sport a Digi TV. V Slovenskej a Českej republike je zatiaľ dostupný len kanál Digi Sport. Okrem toho je RCS/RDS akcionárom v kanáloch Music Channel, H!T Music Channel, UTV a Analog TV.

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Rysuje sa tu náhrada kanálov Discovery. Pripomeniem, že DIGI nemá predĺženú zmluvu s Discovery Networks, platnosť doterajšej skončí v novembri. DIGI Animal World by mohol byť náhradou za Animal Planet, DIGI World za Discovery World, DIGI Life za Discovery TLC. DIGI plánuje lokalizovať aj svoje vlastné filmové kanály DIGI Film. Scenár výmeny medzinárodných kanálov za vlastné z rumunskej dielne sme tu už mali, keď kanály MTV Networks vystriedali tie lacné low-cost gýče.

  2. A je to tu…
    DIGI World, DIGI Life od novembra aj s maďarskou lokalizáciou. Ráta sa aj s lokalizovaným DIGI Animal World-om a DIGI Filmom. Možno pribudne aj česká lokalizácia a vyhodenie kanálov Discovery z ponuky bude čoraz reálnejšie.

Komentáre už nie sú povolené.